2012. június 28., csütörtök

Helyszín

Olyan helyet szerettem volna, amely bárkinek könnyen megközelíthető és mindig nyitva áll a kutyások számára. Nem akartam kimenni nagyon a térképről, így hát maradt az általam annyira kedvelt Püspökerdő.
Sok veszekedés övezte itthon ezt az ötletet, mert hogy eldugott hely, sok a hajléktalan, meg a szatír, majd elkap valakit és a többi. Aki ismeri és mondjuk úgy, hogy sokszor jár kinn, az tudja, hogy ezek alaptalan dolgok, legalábbis nem kell rettegni. Hajléktalan van bőven, ám ők nem közveszélyesek :)
Tavasszal, nyáron és ősszel is zsong az élettől az erdő, sok a futó, kiránduló család. Rendőrbácsik is sokat járőrőznek arra, szinte minden egyes alkalommal, amikor ott járok, belefutok egy-kettőbe.

Na, de! Két lehetőség van:
1. amikor éppen nem strandszezon van, azaz tavasz-tél-ősz, akkor tudnánk a töltés jobb oldalán, a nagy füves placcon gyakorolni. Mi ott frizbizni szoktunk, mások kutyát sétáltatnak, szóval probléma nem lehet abból, ha odagyűlünk.
2. Az első töltésről leágazásnál lemegyünk, megyünk-megyünk az erdőben és van ott egy pihenő terület. Itt szinte folyamatosan tudnánk lenni, ha éppen nincs teli a játszótér vagy nem sütnek. Ha meg mind a kettő fennáll, akkor arrább állunk és keresünk ideiglenes helyet. :)

Ha valakinek van valamilyen felvetése, ne tartsa magában, szólaljon fel! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése